Халачев ЕООД

Профил

/ Начало / Профил

Фирмен профил

Халачев ЕООД е частна компания, основана през 1990 г. в гр. София, България. Основен предмет на дейност на дружеството е насочен в областта на инвестирането, строителството и реализацията на жилищни и административни сгради.

Дейността ни е насочена в следните основни направления:

Към настоящия момент сме реализирали апартаменти, магазини, офиси, гаражи и други обекти предимно в централните и южните райони на гр.София, сред които попадат кв. „Бояна”, кв. „Иван Вазов”, ж.к. „Стрелбище”, ж.к. „Дианабад”, ж.к. „Борово”.

Нашите сгради се намират на комуникативни места, непосредствено до основни улици и булеварди, като бул. „България” и бул. „Витоша”.

Паралелно със сградите си сме въвели в експлоатация и съпътстващи обществено значими инфраструктурни обекти — трафопостове, уличен канал, тротоари и улици.

Открити сме към всички технологични иновации в областта на архитектурата и строителството. Разчитаме на своите партньори и доставчици с дългогодишен опит на пазара.

В процеса на строителство влагаме материали и технологии с международно признание и с доказани в практиката предимства.

Така например сградата ни в кв. „Иван Вазов” е носител на награда, връчена ни Tegola Canadese (Италия) за най-добър покрив в Централна и югоизточна Европа за 2000 г.

Наши основни приоритети са естетиката, функцията и качеството на нашите сгради. Наша основна цел е сградата, която сме направили днес, да е актуална и след години.